Ons aanbod

Als onze aanpak je aanspreekt en je werkgever akkoord is kun je ons benaderen voor een intake. In de intake wordt samen bepaald wat de beste aanpak voor je is.

 

Ruwweg bieden we 3 opties aan (steeds aan het einde geëvalueerd):

 

1.    Het basispakket: bedoeld voor ‘lichte’ of dreigende burn-out klachten en als start voor het uitgebreide pakket (5 gesprekken, eerste is de intake). Kosten: € 900,- excl. btw.

(Later omzetten naar het uitgebreide pakket kost € 900,- excl. btw extra); 

 2.   Het uitgebreide pakket: bedoeld als je al een aanwezige burn-out hebt (is het basispakket plus 5 gesprekken incl. afsluitende evaluatie). Kosten € 1.700,- excl. btw;

Mocht u of uw medewerker na de intake besluiten toch niet met ons door te willen gaan, dan betaalt u slechts € 200,- excl. btw. 

 3.   Optiepakket: indien er onderliggende oorzaken in bv. angst, relatieproblemen of trauma worden gevonden, kan er een extra set van sessies worden afgesproken (extra: 1-3 sessies, afhankelijk van problematiek - evaluatie). Kosten afh. van duur en intensiteit.

 

Wij zorgen voor een kort en zeer effectief traject. Over het algemeen zal dit traject door de werkgever betaald worden. In bovenstaande pakketten zijn verslaglegging en communicatie met je bedrijfsarts en je leidinggevende inbegrepen (uiteraard met instandhouding van het medisch beroepsgeheim). Indien gewenst kunnen - als dit het effect van de behandeling vergroot - je naasten ook worden betrokken.    

 

Wil je een sessie annuleren? Tot 48 uur van tevoren is dit kosteloos, hierna niet meer.

Interesse? Vul dan het onderstaande formulier in...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.