Ons aanbod

Als onze aanpak je aanspreekt kun je ons benaderen voor een intake. Deze is vrijblijvend en kosteloos. In de intake wordt samen bepaald wat de beste aanpak voor je is.

 

Ruwweg bieden we 3 opties aan (steeds aan het einde geëvalueerd):

1.      Het basispakket: bedoeld voor ‘lichte’ of dreigende burn-out klachten en als start voor het uitgebreide pakket (intake - 5 sessies - evaluatie);

 

2.     Het uitgebreide pakket: bedoeld als je al een aanwezige burn-out hebt (extra: 5 sessies - evaluatie);

 

3.     Optiepakket: indien er onderliggende oorzaken in bv. angst, relatieproblemen of trauma worden gevonden, kan er een extra set van sessies worden afgesproken (extra: 1-3 sessies, afhankelijk van problematiek - evaluatie).

 

Verder bestaat de mogelijkheid om - als je eerder bij ons bent geweest - een los consult te boeken. Bijvoorbeeld om weer even de puntjes op de i te zetten.

 

Je betaalt vooraf het gehele traject of enkel het basispakket Je kunt na de evaluatie dan alsnog besluiten het uitgebreide pakket bij boeken.

 

Wij voldoen aan alle eisen voor wat betreft professionaliteit, maar wij hebben bewust geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars, omdat dit onze flexibiliteit sterk beperkt en een wachtlijst veroorzaakt. Wij willen het liefst jou snel en effectief helpen!

 

Wil je een sessie annuleren? Tot 48 uur van tevoren is dit kosteloos, hierna niet meer.

Interesse? Vul dan het onderstaande formulier in...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.